Visdomsord


"...Klandra inte Gud för att han skapade tigern, var tacksam för att han inte gav den vingar..."

Ordspråk från Etiopien

onsdag 8 juli 2009

1 juli Teater i Lerbäck


Mamma bjöd med mig och barnen på teater i Lerbäck. Den här sommaren spelar de Emil i Lönneberga. Vi packade in oss i bilen och åkte och hämtade mamma i stan. Regnkläder packade vi med oss eftersom vi såg oroväckande svarta moln som kretsade runt omkring oss.


I väldigt god tid innan föreställningen började så anlände vi till Lerbäck.
Vi strosade runt i omgivningarna och tittade lite och beslutade att vi skulle äta vår matsäck innan föreställningen började.



Det var en mycket trivsam atmosfär på platsen runt scenen. Trevligt med lite djur som betade och bökade runt i kulisserna.






Barnens favorit blev nog grisekuoen som bökade ner sig i halmen så den inte syntes. När den sen reste sig och gick iväg fick den med sig halmen som ett täcke. Det tyckte de var jätteroligt. Vi hann titta lite på djuren innan det var dags att ta plats.



Regnet lös med sin frånvaro, det kom bara ett par stänk strax innan allt satte igång.

Till slut blev det då dags att hitta de "bästa" platserna. Barnen hittade sina platser ganska fort medan mamma fick prova runt lite mer:) Det visade sig att vi valt ganska bra platser eftersom ett stort träd skuggade våra platser mer än halva föreställningen.

Många fick ha solen i ögonen ganska länge.


Emil och Alfred. Bästa vänner för alltid...



Emil med huvudet i soppskålen.


Efter cirka 40 minuter var det dags för paus med fikakorgen i det gröna.


Det var en väldigt proffsig föreställning med jätteduktiga skådespelare. Kan verkligen rekommendera ett besök på denna lilla charmiga friluftsscen.



Efter föreställningen sa Elliot -Jag vill träffa Alfred, mamma.

Det gick ju att ordna eftersom skådespelarna efter föreställningen gick fram på gårdsplanen och ställde sig, där publiken går ut. Det var ju jättetrevligt att kunna tacka och prata med skådespelarna efteråt.


Elliot fick sitt samtal med Alfred, då han berättade var han bodde och skröt om sin cykel med raketer på. Han var rätt nöjd men hade inte så bråttom därifrån.



Inga kommentarer: