Visdomsord


"...Klandra inte Gud för att han skapade tigern, var tacksam för att han inte gav den vingar..."

Ordspråk från Etiopien

söndag 26 april 2009

Skåneresan

Helgen har varit helt underbar.
Jag har ätit och druckit gott, umgåtts med alla mina systrar och mamma, varit på en överrasnings aktivitet. Helt super duper.
Överraskningen var togs emot positivt av oss alla, tror jag. Lillasyster hade bokat in en turrridning hos Österlens Haflinger ridning. Det var verkligen en upplevelse. Vilka underbara hästar, trevlig personal och en helt underbar natur... med utsikt som verkligen var utöver det vanliga.
Vi hade en underbar eftermiddag tillsammans. Vi blev helt tagna av alla dessa intryck, jag blev trött i både kroppen och knoppen efter den dagen. En utflykt som verkligen kan rekommenderas varmt.
Eftersom vi uppehöll oss i trakten av Kivik så tog vi en tur för att kolla vid Kiviks musteri. Tyvärr hade se stängt för dagen, precis innan vi kom dit. Så vi tog en tur förbi äppelodlingarna för att kika lite.


På väg tillbaka mot Malmö igen så bestämde vi oss för att ta en titt på Ales stenar oxå. Vi hade trots allt lite krafter kvar efter ridningen... Ännu en förstummande utsikt och en härlig sevärdhet. Det var så vackert att man knappt ville gå därifrån.
Hade det inte blåst så mycket hade vi nog suttit kvar där än... Tänk vilken plats att sitta och meditera på...

1 kommentar:

Mettan sa...

Ja, det var verkligen en härlig tripp men trött; det blev man! Vet inte vilket som var bäst, hästarna eller stenarna...